mevrouw regelt 't

Mevrouw Regelt ‘t bestaat één jaar

Daar zit ik dan, aan het werk in mijn prachtige kantoor. De loslopende kippen lopen langs het raam en de radio hoor ik op de achtergrond.

Dan schiet het je te binnen, het is al 1 mei geweest. Oftewel, ik ben één jaar officieel Mevrouw Regelt ‘t.

En wat is er ontzettend veel veranderd in één jaar. Ik ben niet meer werkzaam in loondienst. Mijn klantenbestand heeft zich uitgebreid. Voorheen wist ik niet wat een aanbesteding inhield maar nu … ik lees de aanbestedingsdocumenten met gemak door.

Het werken met Webnode, WordPress blijft ook fascinerend. En volgens mij telt dit voor meerdere ondernemers, geen tijd om de eigen website onder handen te nemen.

Het werken met cijfers blijft ook echt mijn ding. Ik heb nu meerdere bedrijven die ik mag ondersteunen in de BTW aangiftes.

Maar na een jaar als ZZP’er weet ik wat ik wil. Ik wil groeien. Ik wil meerdere bedrijven in mijn bestand opnemen die werkzaamheden uit handen kunnen/willen nemen. Ik ga hierover de komende tijd nadenken, om te kijken hoe ik dit ga opzetten.

Ik ben nog elke dag dankbaar dat ik van klanten het vertrouwen krijg om werkzaamheden voor hen uit te voeren. De diversiteit van alle werkzaamheden is geweldig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *