mevrouw regelt 't

Nieuwe ontwikkelingen

Een lange tijd geen tijd genomen om mijn website te voorzien van actuele nieuwe berichten. Achter de schermen ontzettend druk met allerlei leuke projecten. Dat deel ik graag met de bezoeker van mijn website.

Sinds de uitbreiding van mijn gezin, door de komst van mijn jongste zoon Jonah, was de auto ‘te klein’ geworden. Gelukkig kwam door een tip “Goh, ga daar eens kijken” onze nieuwe auto op ons pad. Daar komt bestickering op. Wat is een pakkende tekst? Kleur? Wat past bij mij? Ik wil namelijk geen uitstraling van een verzekeringsmaatschappij. 😉 gelukkig helpen de mannen van Signaal Reclame uit Steenderen mij met het ontwerp.

Achter de schermen ben ik ook bezig met nieuwe visitekaartjes. Kim Joling van Kaartjes van Kim helpt met het ontwerp.

En als kers op de taart heb ik geïnvesteerd in nieuwe hardware. Nu kan ik weer jaren vooruit met mijn nieuwe laptop en als ik vanaf huis werk, werk ik vanaf nu met twee beeldschermen, een los toetsenbord met muis. Microsoft Surface met dockingstation voorziet mij van veel comfort.

En qua klantenbestand… allemaal leuke ontwikkelingen. Via e-boekhouden.nl is Mevrouw Regelt ‘t gevonden en ga ik binnenkort een startend bedrijf helpen met het opzetten van een gestructureerde boekhouding.

Bij Uw Aanbesteding ondersteun ik bedrijven als tendermanager. Direct contact met de klant, zorgen voor een correcte inschrijving. Vast contactpersoon, totale begeleiding.

Hier spreekt een tevreden persoon die elke dag met veel plezier aan het werk gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *